Om Tommy

Tommy er en av Norges mest brukte stand-up artister og i 2014 hadde han 20 års jubileum som artist
Foruten det å være en prisvinnende komiker har Tommy vært med på mange kjente og kjære tv-programmer i
TV 2 regi; "Bot og Bedring", "Tommys Popshow", "Senkveld med Tommy og HC", "Skal vi Danse" og ikke minst "Allsang på Grensen".

I 2013 gjorde Tommy et etterlengtet comeback som solo stand-up artist med den kritikerroste forestillingen LATTERLIG LIVREDD. 
Her kombinerte han alle sine talenter som komiker, sanger og artist og showet begeistret ikke bare publikum, men også anmelderne ble imponert over hans show!

*VGs anmelder lot seg imponere over Tommys solo comeback og ga terningkast 5.
*Tommy Steine for alvor tilbake på scenen, der han hører hjemme – terningkast 6. Fantastisk bra, Romerike Blad
*Dagbladet konkluderte med at LATTERLIG LIVREDD er Tommy Steines mest personlige og best forberedte show til nå; Solid fra Steine!

Etter over 70 show rundt i landet avsluttet Tommy "Latterlig Livredd" med stormende jubel og trampeklapp i Stranda den 8 november 2014. Da var han allerede godt i gang med å skrive på sitt nye show - FEILDUNDERLIG.

FEILDUNDERLIG har premiere den 30 januar 2015  i Lillestrøm Kulturhus

FEILDUNDERLIG er en uroppføring av konseptet "standup-konsert" som Tommy lenge har drømt om å gjøre. Tommy vil lage en konsert som ikke er konsert og et stand-up show som ikke er stand-up show, og prøve ut hvordan det blir når sømmen forsvinner mellom de to sjangerne.

I forestillingen «Feildundelig» ønsker Tommy å finne ut hva det er som er så morsomt med feil. Hvorfor ler vi av andres tabber, men er livredde for å begå noen selv. Hva er de største «blemmene» gjennom tidene, og kom det noe godt ut av de? Finnes det i det hele tatt noen som er helt feilfrie, og er det da en feil?
En ting er Tommy i hvert fall blitt 100 % sikker på, og det er at det finnes utrolig mange tabber som er gjort og de er veldig morsomme, bare så dumt at noen av de har han begått selv.
Med seg på scenen, har Tommy igjen fått med seg fullt band og Skedsmo Voices. Dette blir braklatter kombinert med utrolig musikk på en helt ny måte
Som I LATTERLIG LIVREDD møter vi også fullt band og stort kor.
 
GI LITT MER F*EN..!
Fem år etter suksessen «Latterlig Livredd», er Tommy Steine tilbake med en helt ny forestilling. «Gi litt mer f*en ...!» er sannsynligvis verdens aller første standupbokshow!* I denne forestillingen vil Tommy snakke om psykisk helse og livsmestring med både humor og alvor. Han vil fortelle om sin vei opp fra angstkjelleren og tilbake til en hverdag som han mestrer bedre enn noen gang før, og vi får høre hvilke livsholdninger Tommy lærte av boken "Hvordan gi litt mer f*en", og av samarbeidet med forfatter og terapeut Geir Wigtil: går det an å gi litt mer blaffen i alle de tankene som fører til tankekjør, stress, og i verste fall angst og depresjon? Hvorfor bekymrer vi mennesker oss så mye? Og hva oppnår man egentlig ved å gruble på fortiden? Dette blir garantert en forestilling du ikke har sett før, for Tommy har funnet sin nye misjon i livet: å bidra til at vi andre også kanskje blir bare litt flinkere til å gi mere f*en ...!
 

tommy-1200x600

 

 

 

 

youtubeyoutube